Coaching & Kurser

Jag erbjuder både privata coachingsprogram och gruppcoachningsprogram. Ett år av radikal förändring heter mitt premiumprogram där vi arbetar med alla delar som rör dig och ditt barn; du kan läsa programmets curriculum här. Efter att året har gått så kan du förvänta dig stora förändringar för både ditt barn och dig själv. Framförallt kommer vi arbeta med att minska stressen för er båda. För ditt barn handlar det både om fysisk stress i kroppen som orsakas av sådant vi äter men också om att minska den mentala stressen från en kaotisk omvärld. För dig som förälder kommer vi arbeta mycket med mentala föreställningar och kommunikation.

De kurser vi erbjuder är följande, där de du kan köpa redan idag är representerade i färg. För de andra kan anmäla intresse – kontakta mig!

Ett år av förändring

Kost och hälsa

Ändra spelplanen!

Bonusbarn med ASD

Coaching är icke dömande och anpassas till dig och dina behov, men det är du som gör jobbet. Programmen har en utbildningsdel där jag går igenom olika ämnesområden i moduler. Till varje program hör en arbetsbok som du arbetar med mellan utbildningsdelen och coahingsamtalen. Via länkarna ovan kan du läsa om de moduler som ingår i de olika kurserna.

I gruppcoachingen så får du utbildningsmaterialet för coachingssessionen två veckor innan samtalet. Samtalet bedrivs i lite olika form men du mejlar in frågor innan samtalet börjar. Du kan också ställa frågor i chatten och/eller via gruppsamtal. Formerna kan variera beroende på ämne. Fördelen med gruppcoahing är att du får tillgång till en hel grupps frågor och erfarenheter.

Om du vill arbeta tillsammans med mig för att skapa förändringar i ditt och ditt barns liv så med mig så vill jag att du är öppen för förändring och villig att pröva de förändringar som föreslås i programmet. Du är beredd på att lägga ner tid på programmet och på att implementera det du lär dig. Du är mentalt förberedd på att du kommer att utvecklas och förändras. Jag är inte din kompis, men jag kommer göra allt jag kan för att stötta dig, och jag vill se dig och ditt barn lyckas, men ibland kan det bli tuffa och jobbiga samtal. Låter det ändå intressant? Vill du veta mer? Mejla mig här om du har frågor eller vill boka en tid för ett telefonsamtal där vi kan diskutera dina förutsättningar och avgöra om detta är något för dig och din familj!

Coaching är ingen terapiform och den är för personer som är psykiskt friska. Om du är kliniskt deprimerad eller har andra sjukdomar inom det psykiatriska området så är jag inte kapabel att coacha dig, utan ber dig i så fall vända dig till din vårdcentral i första hand.

Allt gott!

Malin Gunnesson